Яркие оттенки сладкой жизни!

Встречаем летний сезон сладкой жизни вместе с «ALIBI»! Остались считанные дни до того, как Вы сможете наслаждаться вкусными, яркими и в то же время нежными десертами от наши мастеров! Изобилие сочных фруктов, необычайно интересные сочетания вкусовых оттенков и оригинальные рецепты, воплощённые в нежнейшие лакомства станут настоящим искушением бывать в любимом ресторане как можно чаще!
Ждём Вас по адресу: ул. Манизера, 4. Заказ столиков по тел: 050-300-10-04.
Looks delicious! The pictures are so pretty too! Glad you made it through Sandy okay!
Thank you so much Jessica! I wish more of them let me serve their fish in my restaurant. This is changing for the better though.
I get so excited when I see that you posted! 🙂
You are a genius! What could make soup better than a carby topping? And roast tom soup is my fave 🙂 Stunning photos, as always!
Mandee, you could try shredding the beet! You’d probably only need to use half of it though. =)
That is certainly the most gorgeous brie sandwich I’ve ever seen! Any idea on what to substitute for beet pulp for those of us without heavy duty juicers?
This looks absolutely delicious. Could this be placed in the freezer? And if so do you recommend freezing it before or after it is cooked?